2011. augusztus 31., szerda

új SIESTA Eur17-es bőr csúcsminőség lányka cipellő - Jelenlegi ára: 5 729 Ft

SIESTA SHOES
új SIESTA Elsőlépés Eur17-es bőr csúcsminőség lányka romantikus kiscipellő.
Kívül-belül bőr, két helyen tépőzárral záródik, így nagyon könnyű feladni, mert "mélyen" nyílik. A magasított szárnak köszönhetően jól tartja a pici lábát.
Lánygyerekem sajnos átnőtte, sosem hordta, teljesen új.
Eredeti ára 7190Ft volt, jelenlegi bolti ára 8390Ft.
A SIESTA filozófiája:
"A láb egészségének megőrzése gyermekkorban kezdődik és mindent meg kell tenni azért, hogy gyermekeink felnőve munkát, szórakozást, megpróbáltatásokat, sportot jól bíró emberré fejlődjenek.
Célunk, hogy gyermekeink teherbíró lábakkal és a jó fizikai állapothoz kapcsolódó pszichével rendelkezzenek. Szerte a világon erőfeszítéseket tesznek, hogy a cipő, de mindenek előtt a gyermekcipő ne csak divatos legyen, de segítse és ne hátráltassa viselőjét.
Ennek érdekében olyan gyermekcipőt kell előállítani, mely az egészségre káros hatásokat a minimumra csökkenti, óvja és segíti a gyermeklábat fejlődésében. Feladatunk olyan gyermeklábbeli kialakítása, amelyben optimális a hőcsere, nyáron megfelelő a hővezetés, télen pedig a kellő hőszigetelés biztosítva van. Támaszt kell nyújtania a gyermeklábnak, hogy alkalmassá tegye funkciója elvégzésére, védenie kell a lábat minden külső behatás és ártalom ellen.
Nemzetközi kutatások megerősítik a hazai tapasztalatokat, hogy a kiváló minőségű, lábra illő gyermekcipő elengedhetetlen a gyermekláb egészséges fejlődéséhez. A gyermekcipő viselése a gyermek kedélyére is hatással van, ezért a cipő szerkesztését és kidolgozását különös gonddal végezzük. "



Jelenlegi ára: 5 729 Ft

Az aukció vége: 2011-09-06 19:20
. új SIESTA Eur17-es bőr csúcsminőség lányka cipellő - Jelenlegi ára: 5 729 Ft