2011. augusztus 28., vasárnap

Réber László : Korrajz, 1971-1974 - Jelenlegi ára: 4 090 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Korrajz, 1971-1974A könyv listaára: 4990 Ft. Leírás:
A réberi grafikai univerzum egy szeletét zárta albumba a Móra Kiadó, az Élet és Irodalom hetilapban 1971 és 1974 között megjelent rajzaiból. A magyar és angol nyelvű kötet Widengárd Krisztina - az alkotó Svédországban élő lánya - szerkesztésében több mint száz rajzot tartalmaz, melyek a magyar grafikusművészet aranykorában keletkeztek, és többnyire az ÉS kilencedik oldalán, a Véleményünk szerint című rovatban láttak napvilágot. Hozzátehetjük: ez idő tájt Nagy László költő volt az orgánum képképszerkesztője, aki korábban képzőművésznek indult. Réber László (1920-2001) a 20. század közepétől az ezredfordulóig töltött be aktív szerepet a magyar művészeti életben mint karikaturista, grafikus és illusztrátor. Nevét ma a gyermekkönyvekhez - elsősorban Lázár Ervin és Janikovszky Éva könyveihez - készített illusztrációi kapcsán ismerik legtöbben, de készített rajzfilmeket, tervezett plakátokat is. Az igényes könyv kapcsán ugyanakkor képet kaphatunk egy autonóm alkotó autonóm grafikáiról is. Jelentésben gazdag, olykor ironikus és humoros munkáit a rendszer megtűrte ugyan, de kivételes tehetségét, egyediségét életében kevés hivatalos elismerés övezte. Rajzainak témája a legtöbb esetben az emberi arc és az emberi alak. Stílusa puritán, letisztult, felületei erős vonallal körülhatároltak. Mint korrajzok csak négy évet fognak át, azonban pontosan tükrözik a megjelölt periódust megelőző és az azt követő évek valóságát, jelenségvilágát, lényegi jellemzőit, atmoszféráját is - írja Wehner Tibor, a grafikákat kísérő tanulmány írója. ISBN: 978-963-11-8962-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 090 Ft

Az aukció vége: 2011-09-01 20:42
. Réber László : Korrajz, 1971-1974 - Jelenlegi ára: 4 090 Ft