2011. szeptember 29., csütörtök

COM típusra gyártott távirányító - Jelenlegi ára: 3 200 Ft


COM, CLASSIC TÍPUSRA GYÁRTOTT (nem univerzális! ) TÁVIRÁNYÍTÓK
VETTÉL MÁR HASZNAVEHETETLEN UNIVERZÁLIS TÁVOT ? NEM KEZELTE RENDESEN A KÉSZÜLÉKEDET?
MOSTANTÓL NEM LESZ ILYEN GONDOD !!!
 
 Vadonatúj utángyártott táv,  az eredetivel teljesen megegyező funkciógombokkal, nincs kűzdelem, nincs hangolgatás, csak belerakod az elemet, és már működteti a készüléket, ugyanúgy mint az eredeti !  
Német gyártmányú távirányítók, mindegyik táv egy adott típusú készülékhez alkalmas. Több ezer tv és video készülékhez tudok neked adni ilyen távirányítót. A távokon eredeti funkciógombok vannak, ugyanazt a feladatot látja el, mint a gyári, tehát nem kell programozni, és a készülék minden funkcióját tökéletesen vezérli.
  Neked csak annyi a teendőd, hogy megmondod a készüléked pontos típusszámát, és ez alapján adom neked a megfelelő távirányítót, illetve töltök fel képet róla. A képeken  négy féle ilyen táv van, de több ezer féle létezik, mindegyik az adott készülékhez van gyártva a megfelelő funkciógombokkal.
Leütés előtt érdeklődj !!!
Nagyon fontos, hogy leütés előtt egyeztessünk, mert ugyan több ezer tv, video és egyéb készülék típushoz tudok távot adni, de nem mindenhez, és a feleslegesen leütött aukció csak gondot okoz. Nézd meg az olcsóbb egyéb utángyártott távjaimat is, ott több tucat olcsó, eredeti gyári, vagy utángyártott, az eredeti tökéletes másolatának megfelelő távot találsz.  
 
GYÁRI ÉS UTÁNGYÁRTOTT TÁVOK NAGY VÁLASZTÉKBAN, KERESKEDŐKNEK ÉS TÖRZSVÁSÁRLÓKNAK KEDVEZMÉNY
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS !
 
 Nézd meg a teljes távirányító választékomat, katt a képre!!!


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-10-08 00:31
. COM típusra gyártott távirányító - Jelenlegi ára: 3 200 Ft