2011. április 28., csütörtök

Netgear WPN824 108Mbps Wireless Router + WPN111 - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

VEZETÉKMENTES ROUTER RANGEMAXTM SMART MIMO
WPN824
Búcsúzzon el a kiesésektől és holt zónáktól a vezetékmentes csatlakozásnál
A NETGEAR WPN824 RangeMaxTM Wireless Router jelentősen jobb fedést nyújt és etávolítja a „ süket helyeket, " mivel folyamatosan alkalmazkodik a háza vagy irodája környezetbeli változásaihoz.
* 10× is nagyobb fedés és sebesség mint a 802. 11g-nél
* 7 belső antenna szüntelenül pásztázza a környezetet, hogy optimalizálja a fedést
* A Smart MIMO technológiával kiküszöböli a süket helyeket
* Adaptálódik, hogy elkerülje az interferenciát, jelvisszaverődést & fizikai gátokat
* A hálózati terjedelem 120 méterre bővítve
* Növeli a jelenlevő vezetékmentes berendezések terjedelmét & sebességét 50%-kal
Vezetékmentes csatlakozás
WPN824 RangeMaxTM Wireless Router alkalmazkodik az interferenciához és a fizikai akadályokhoz az Ön házában és 46 négyzetméreig terjedő fedést nyújt. A dinamikus csatlakozásnak köszönhetően nem kell további összegeket költeni a hatótávolság növelő elemekért, ismétlőkért és külső antennákért. A korábbi vezeték nélküli berendezéseket sem kell kidobni. A RangeMaxTM router kompatibilis a 802. 11b, 802. 11g és SuperGTM termékekkel és bővíti ezek hatótávolságát egészen 50%-kal.
Új Smart MIMO technológia
A RangeMax™ olyan fejlett Smart MIMO technológiát alkamaz (Multi-in, Multi Out), aminek hét belső antennája van. A vezetékmentes RangeMaxTM WPN824 szüntelenül ellenőrzi a fizikai akadályokat és zavarásokat az Ön otthonában vagy irodájában, folyamatosan módosítja a vezeték nélküli jelet és kompenzálja a teljesítmény ilyen jellegű veszteségét. Például ha a notebookot átviszi a lakószobából a dolgozó szobába, a  RangeMaxTMa változást automatikusan felismeri és az antennák konfigurálási több mint 100 lehetősége közül kiválassza azt, amivel a lehető leggyorsabb és legmegbízhatóbb csatlakozást tudja biztosítani. A csatlakozás tartósan nagy sebességét értékelni fogják a családtagok, mivel a házban nem lesz kapcsolat kiesés és a térségben nem lesznek fedetlen helyek.
Védelem
A NETGEAR berendezések garantálják, hogy minden vezetékmentes hálózatához csatlakoztatott számítógép, notebook és konzol felhasználója biztonságosan dolgozhat és játszhat. A WPN834 RangeMaxTM vezetékmentes router dupla firewallt tartalmaz, támogatja a WEP titkosítást (Wired Equivalent Privacy) és a WPA-PSK védelmet (Wi-Fi Protected Access, Pre-Shared Key). Ezek a biztonsági elemek a nem kívánt behatolás elleni hatékony biztosítékok.
Könnyű telepítés
A NETGEAR Smart WizardTM varázsló segít Önnek a RangeMaxTM vezetékmentes router könnyű és problémamentes telepítésével. A Smard Wizard automatikusan felismeri az Ön internet szolgáltatójának hálózati beállítását és végig kíséri Önt a telepítési folyamat egyes lépéseiben.
Tökéletes állapotban a legfrisebb firmware-vel
VEZETÉKMENTES ADAPTÉR RANGEMAXTM USB 2. 0-HOZ
WPN111
Csatlakoztatja a számítógépet vagy laptopot a RangeMax vezetékmentes hálózathoz
USB adapter ami optimalizálva van a WPN824 RangeMax TMvezetékmentes routerrel való használatra, ami jelentősen növeli a jel erősségét és kiküszüböli a süket helyeket.   Az Ön asztali és hordozható számítógépeinek kitűnő vezetékmentes fedést és nagy sebességű csatlakozást nyújt.
* 10× is nagyobb fedés és sebesség mint a 802. 11g-nél*
* Kompatibilis a 802. 11b, 802. 11g és Super GTM vezetékmentes berendezésekkel
* A hálózati terjedelem 120 méterre* bővítve
* Nem kell semmilyen berendezés a terjedelem, ismétlők & extern antennák bővítésére
* Nagy sebességű konnektivitás Önnél otthon és az irodában is
* Nincs többé csatlakozás kiesés, süket hely
Vezetékmentes csatlakozás
Megőrizni a vezetékmentes csatlakozást otthon vagy az irodában bonyolult lehet, főképp ha a környezet folyton változik. Például a vezetékmentes jel primer egysége és az Ön számítógépe között valaki áthalad egy vezetékmentes telefonnal vagy valaki bekapcsolja a mikrohullámú sütőt. Az ilyen zavarás a vezetékmentes átvitel sebesség csökkenését okozhatja vagy ennek teljes kiesését.
WPN824 RangeMaxTM Wireless Router alkalmazkodik az interferenciához és a fizikai akadályokhoz az Ön házában és 46 négyzetméreig terjedő fedést nyújt. Ez azt jelenti, hogy a WPN111 vezetékmentes USB adapterrel az Ön számítógépe sokkal kevésbé lesz hajlamos a vezetékmentes csatlakozás sebesség csökkenésére vagy kiesésére - és garantált nagy sebességű hozzáférhetősége lesz a hálózathoz és internethez mindenhol az otthonában vagy irodában.
Új Smart MIMO technológia
A RangeMax™ olyan fejlett Smart MIMO technológiát alkamaz (Multi-in, Multi Out), aminek hét belső antennája van. A vezetékmentes RangeMaxTM WPN824 szüntelenül ellenőrzi a fizikai akadályokat és zavarásokat az Ön otthonában vagy irodájában, folyamatosan módosítja a vezeték nélküli jelet és kompenzálja a teljesítmény ilyen jellegű veszteségét.
Ha például Ön a konyhában van a notebookba helyezett WPN 111 adapterrel és a partnere bekapcsolja a mikrohullámú sütőt, nem zavarja ezzel a csatlakozást, mivel a WPN824 router alkalmazkodik a változáshoz és más antenna konfigurációval erősíti a jelet.
Védelem
A WEP (Wired Equivalent Privacy) titkosítás könnyű beállításának és WPA-PSK (Wi-Fi Protected Access, Pre-Shared Key) védelemnek köszönhetően a WPN824 routeren és vezetékmentes WPN111 USB adapteren, az Ön számítógépe vagy notebookja jól védve lesz. Ezek a biztonsági mechanizmusok és a WPN824 routerbe beépített fiewall hatékonyan védi az Ön hálózatát az illetéktelen használat ellen.
Könnyű telepítés
A NETGEAR Smart WizardTM varázsló segít Önnek a RangeMaxTM USB vezetékmentes adapter könnyű és problémamentes telepítésével.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 20:41
. Netgear WPN824 108Mbps Wireless Router + WPN111 - Jelenlegi ára: 4 500 Ft